tshapePROFIEL
De IKC-leidinggevende:
Verandermanager, leider van een multidisciplinair team, ondernemer

projectorganSamenwerking start met een visie van één of meerdere partners en iemand die het initiatief neemt! In Eersel was dit de wethouder Onderwijs. Zij had een visie, haar visie werd ook gedeeld door anderen, maar in de praktijk kwam het niet goed van de grond. De wethouder heeft hierop actie ondernomen, is in contact gekomen met PACT en vervolgens mocht Eersel een PACT proeftuin worden.

Bron: Proeftuin Gemeente Eersel.

pedagogischwijkplaOnze manier van werken is uitnodigend en inclusief. We staan open voor goede ideeën en initiatieven. We zijn gemakkelijk bereikbaar en benaderbaar. We willen sámen werken en samen wérken. Met elkaar. Met kinderen, hun ouders en hun netwerk. We staan in verbinding met alle partijen die willen bijdragen aan het succes van kinderen. Vanuit de overtuiging dat je samen verder komt.

Bron: Proeftuin Gemeente Almere

filmpactyoukeSuccesfactoren voor integrale kindcentra die zich richten op álle kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze komen aan bod in de film die IKC Consultancy samen met Youké in opdracht van PACT gemaakt heeft en afgelopen woensdag  positief ontvangen is. Naast opvang en onderwijs is zorg in deze centra een belangrijke partner. 

Angelique Sterken, IKC Adviseur en manager van IKC Consultancy: “Voor de realisatie van de film hebben we een kernteam samengesteld met directeuren van voorlopers. Voorzieningen waar niet alleen opvang en onderwijs samenkomen, maar ook zorg.