De Oogst van PACT VP

In het magazine De Oost van PACT zijn de tussentijdse resultaten vastgelegd. Interviews met de projectleiders, de ambassadeurs, de wetenschappers en leden van de adviesgroep geven een inkijkje in de werkwijze van PACT in de afgelopen jaren. Klik op de link om De Oogst van PACT te lezen.

De Oogst van PACT

De PACT-proeftuinen zijn van begin af aan gevolgd door een team van wetenschappers. Na gebruik van de monitor Interprofessionele samenwerking en een case-study trekt het team de volgende conclusies:

PPD 2017 06 19 13.51.36

Drukbezocht landelijk PACT event.

‘PACT pakt door!’, onder die titel werd op 19 juni het grote PACT-event 2017 georganiseerd in de Fabrique in Utrecht. Ruim 350 enthousiaste en betrokken mensen kwamen bij elkaar om te luisteren, te leren en elkaar te inspireren over de samenwerking tussen onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp.

PACT toolkit pag

In de PACT-Toolkit is de opbrengst van de zeven proeftuinen van PACT bijeengebracht in overzichtelijke onderdelen: werkwijzen, verhalen, ervaringen, ideeën en artikelen. Van Rijke Speelleeromgeving tot Bestuurders aan zet. De PACT-Toolkit wordt regelmatig aangevuld.

Klik hier voor de PACT Toolkit.

 

de mensen van pactMet trots presenteren wij u het magazine De Mensen van PACT.

De portretten en verhalen geven een mooi beeld van alle betrokkenen die
nodig zijn voor een sterke pedagogische omgeving voor jonge kinderen.

Het eerste exemplaar van het magazine werd overhandigd aan de SER en
Kindcentra 2020 op het Jaarcongres Brede school in Utrecht. Alle 600 aanwezigen
kregen De mensen van PACT uitgereikt.

U kunt hem online bekijken via deze link. Wilt u een exemplaar per post ontvangen doe dat dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.