L2hvbWUvY29uY2VwdC9kb21haW5zL2thYXJ0c2hvcHN0YXJ0ZW4ubmwvcHVibGljX2h0bWwvZHluYW1pYy9tZWRpYS8yNS9jYXJkcy82NjE0Mi92aWVyLWtpbmRlcmVuLW9wLWVlbi1yaWotMS5wbmczNTlfMTgwXwBron: De Aventurijn, Middelburg

Luca
Luca is drie en zit twee ochtenden per week op de peutergroep van de Aventurijn. Zijn ouders hebben een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de basisschool aangevraagd. Aan het begin van de kennismaking vraag ik altijd of ouders al ouders en kinderen kennen op school.

SIB CircelbIn Denemarken wordt deze manier van professionele intervisie gebruikt om steeds beter te leren kijken naar kinderen, meer je bewust te worden van de eigen perspectieven of zelfs oordelen en meer ruimte te maken voor inclusieve activiteiten. PACT heeft deze techniek leren kennen op een werkbezoek en de projectleiders van de proeftuinen gevraagd voor ons casus te verzamelen die zich lenen hiervoor.

SIB CircelbStorytelling is een vorm van professionele interviesie. In Denemarken wordt deze techniek gebruikt om steeds beter te leren kijken naar kinderen, meer je bewust te worden van de eigen perspectieven of zelfs oordelen en meer ruimte te maken voor inclusieve activiteiten. PACT heeft deze techniek leren kennen op een werkbezoek en de projectleiders van de proeftuinen gevraagd voor ons casus te verzamelen die zich lenen hiervoor.

Casus Leerkracht basisonderwijs