Slide 1
Pact voor Kindcentra

Een ontwikkelomgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar; waarin ieder kind meedoet, meetelt en leert, waarin professionals met plezier werken & waarin ouders, kinderen en medewerkers samen optrekken

Slide 1
Pact voor Kindcentra

Een ontwikkelomgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar; waarin ieder kind meedoet, meetelt en leert, waarin professionals met plezier werken & waarin ouders, kinderen en medewerkers samen optrekken

previous arrow
next arrow
180530 lplasmans

 

Ambassadeur:
Lisette Plasmans
06 - 48079694
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

20210121 Flyer IKC webinar Gezamenlijke visieIedereen kent de uitspraak ‘it takes a village to raise a child’. We vinden deze uitspraak terug in de behoefte van mensen aan saamhorigheid, aan het dorpsgevoel, aan gemeenschapszin. Ook als het gaat om het opvoeden van onze kinderen. We willen, kunnen en hoeven dit niet alleen te doen. Wie zijn er beschikbaar in de buurt van kinderen?

20210121 Flyer IKC webinar Gezamenlijke visieHet IKC-netwerk West Brabant heeft op donderdag 21 januari haar eerste (digitale) bijeenkomst van het nieuwe jaar. Tijdens dit webinar is het thema 'de gezamenlijke visie bij veranderprocessen'. Hoe vorm je deze samen? Hoe kom je van papier naar betekenisgeving in de praktijk? Verstaan we onder mooie woorden wel allemaal hetzelfde? Hoe belangrijk is de visievorming in een veranderproces?

EduxEdux/Rijkt en PACT voor Kindcentra organiseren op maandag 3 februari van 15.00 - 17.00 uur een netwerkbijeenkomst Integrale Kindcentra West-Brabant. Beleidsmakers bij gemeenten, kinderopvang, onderwijs of jeugdzorg zijn van harte welkom op basisschool Gummarus aan de Esdoornstraat 1 in Steenbergen. Het thema van deze middag is Actief Ouderschap, een werkwijze met als uitgangspunt at kinderen zich beter ontwikkelen als professionals en ouders (beter) samenwerken. Onze PACT voor Kindcentra ambassadeur Lisette Plasmans verzorgt een inspirerende inleiding. 

Kijk hier voor meer informatie. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van het Netwerk Integrale Kindcentra West-Brabant. Wil je ook delen en leren in dit netwerk? Meld je dan aan en kom naar de netwerkbijeenkomst op 3 februari aanstaande.